Vroege start en veelbelovende line-up op Parkfeest

Foto: Parkfeest

Het Parkfeest kent eigenlijk drie feestjes in een weekend; de Tribute-night met bands die lekker bekende muziek maken. De zaterdagavond is een grote reünie; Parkfeest met grote namen, waar je iedereen bij naam kent. En de zondag is de familiedag. De podia staan dit jaar wat dichter bij elkaar, het Oost-park wordt nog knusser ingedeeld op de zondag en dit jaar past de organisatie de tijden wat aan, zodat het feest beter tot zijn recht komt.

Veranderingen
Tijdens een persbijeenkomst vrijdagochtend maakte voorziter Eric Lambregts het volledige programma voor de vrijdag en de zaterdag van het Parkfeest 2016 bekend. Anders dan andere jaren vindt het Parkfeest dit jaar in het tweede weekend na Pinksteren plaats. “Dat heeft te maken met de beschikbaarheid van enkele acts op de zaterdagavond” aldus Lambregts, die nog wat meer veranderingen aankondigde. “Zo staan de twee podia dit jaar naast elkaar in plaats van tegenover elkaar. Dat is logistiek gezien wat praktischer en heeft voor het publiek als voordeel dat de acts op beide podia goed te zien zijn zonder dat er na iedere act ‘verhuisd’ moet worden.”

lyon

Tribute Night
Een deel van het programma was al bekend gemaakt op carnavalszondag. Opvallende toevoeging aan het vrijdagprogramma is onder meer de Oosterhoutse band Ziggy Floyd, een doorstart van de onlangs gestopte coverband Ziggy Smack. Hun Pink Floyd tribute beleeft deze avond haar wereldpremière. Ook de bands Kings of Lyon uit Engeland en Musest zijn toegevoegd aan de eerder aangekondigde namen voor het vrijdagprogramma. Een avond vol tributebands. Lambregts: “Dat traject hebben we twee jaar geleden ingezet en dat willen we voorlopig zo handhaven”.

chef

Vroeg begin
Voor de zaterdag was al bekend dat Chef’s Special, Ali B en UB40 naar Oosterhout komen. Daarbij komen No More Jack, Rondé, The Brahms, Lucas Hamming en Zikatula. Een zeer gevarieerd programma dat al van start gaat om 16.15 uur. “Het publiek hoeft dus niet te wachten tot de avond om al te komen genieten van de bijzondere sfeer van het Parkfeest. En het publiek hoeft zich geen zorgen te maken over de inwendige mens want ook op het gebied van catering zijn er zit jaar weer nieuwe verrassingen toegevoegd”‘

Het programma voor de zondag wordt eind maart bekendgemaakt

Het Parkfeestprogramma voor de vrijdag en zaterdag:

Vrijdagavond: Tribute-night

18.00 uur Park open
19.00 uur Musest (Muse tribute)
20.00 uur Ziggy Floyd (Pink Floyd tribute)
20.45 uur The COPS (The Police tribute)
21.45 uur Kings of Lyon (Kings of Leon tribute)
22.30 uur JUST PiNK (Pink tribute)

ub40

Zaterdagavond: Parkfeest waar je iedereen kent!
15.30 uur Park open
16.15 uur No More Jack
17.00 uur Rondé
18.00 uur The Brahms
18.45 uur Chef’Special
19.45 uur Lucas Hamming
20.45 uur Ali B.
21.45 uur Zitakula
22.45 uur UB40

Zondag: Familiedag
13.00 – 22.00 uur
Het ontbijt wordt een lunch en we eindigen één uur vroeger dan voorheen. Het programma is nog niet helemaal rond. We kunnen al wel melden dat de winnaars van De Strot van Oosterhout komen optreden.

Kaartverkoop
De Festifans kunnen nu al online kaarten kopen. Het loopt al behoorlijk storm, dus dat belooft wat. De voorverkoop start op 19 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur bij Yati Pondok Makan op de Heuvel. Vanaf 21 maart zijn de kaarten ook te koop bij VVV Oosterhout, Pondok Makan Yati, Kapsalon Wim van Ginneken (Arkendonk), Bourgonje Boek en Kantoorboekhandel (Zuiderhout).
Kaarten voor de vrijdagavond kosten €11,50 en de zaterdagavond €24,50. Tijdens de voorverkoop (t/m 27 april) is het ook mogelijk een passe-partout voor beide avonden te kopen. Deze kost € 29,50. Na 27 april is het dus alleen mogelijk om losse kaarten te kopen.

27, 28, 29 mei
De 20ste editie van het Parkfeest is op 27, 28 en 29 mei! Het wordt een knalfeest en de organisatie hoopt dat veel Oosterhouters weer naar het prachtige park komen. Parkfeest waar je iedereen kent!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen