Derde verdachte van woningoverval opgepakt

Foto:

De politie arresteerde een derde verdachte in het onderzoek naar een woningoverval. Het gaat om een minderjarige jongen van 15 jaar uit Oosterhout. De arrestatie vond plaats op donderdag 10 maart 2016. Eerder werden al een 18-jarige verdachte en een 16-jarige verdachte ingerekend.

Op hoofd geslagen
Woensdag 2 maart 2016, vond rond 16.00 uur een gewapende overval plaats op de bewoners van een woning aan de Slotlaan. Het ging om drie overvallers. De 81-jarige bewoner werd op het hoofd geslagen. Hij werd vanwege een hoofdwond voor behandeling met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Arrestaties
Er werd een massale klopjacht gehouden met zestien politie eenheden waaronder een politiehelikopter. Direct na de overval werd in de omgeving de 18-jarige verdachte gearresteerd. Bij hem werd buit van de overval aangetroffen. Een dag later (3 maart 2016) werd een 16-jarige jongen opgepakt.

In de cel
De drie arrestanten zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex van de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen