Kerstboompjes van Landgoed Oosterheide gestolen

Het planten van de kerstboompjes op 21 februari 2015
Het planten van de kerstboompjes op 21 februari 2015
Foto: GroenLinks

Je hoort wel eens dat alle feestdagen op elkaar beginnen te lijken. Met de familie om de tafel gourmetten en een beetje hangen op de bank. Maar het onderstaande berichtje dat oosterhout.nieuws.nl ontving van GroenLinks Oosterhout is wel erg vreemd: een kerstboompje van het Landgoed Oosterheide stelen voor Pasen… 

ONSCHULDIG GROENLINKS BOOMPJE GESTOLEN
Uit het beschermd natuurgebied van landgoed Oosterheide van Natuurmonumenten is begin dit jaar een klein stevig geworteld kerstboompje ontvreemd.

Op 21 februari 2015 hebben o.a. 3 raadsleden van GroenLinks Oosterhout Willem-Jan van der Zanden, Martijn Louwerens en Uhro van der Pluijm onder toeziend oog van John Sips, onze natuurkenner in hart en nieren, kerstboompjes geplant op de plek waar het plan bestaat om 60 meter hoge 380 KV hoogspanningsmasten te plaatsen.

Zou iemand al bezig zijn om in het beschermd natuurgebied plaats te maken voor de hoogspanningsmasten?Onvoorstelbaar dat iemand dit kan doen. Wat dacht u? “Dit boompje heeft geen verweer. Ik neem het gewoon mee”? U moest u schamen! Het zou u sieren om het kerstboompje weer op zijn oude plek terug te zetten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen