Update Kaaikwèkavond: gaat het wel of niet door?

Foto: Henny Brandt voor oosterhout.nieuws.nl

Op de Facebookpagina van de Kaaikrakers lezen we dat de organisatie van de Kaaikwèkavond nog geen oplossing heeft gevonden om de Kaaikwèkavond dit jaar door te laten gaan. Er wordt nog koortsachtig overlegd en men hoopt erop om voor de zomervakantie uitsluitsel te geven over het wel of niet doorgaan van deze gezellige avond.

De Kaaikwèkavond is de avond waarop het carnavalslied wordt gekozen voor het daarop volgende jaar. Heel vroeger is deze avond in De Kannonier en de Pannehoef georganiseerd, maar de laatste jaren is de Kaaikwèk thuis in Theater de Bussel. In het jaar dat De Bussel werd verbouwd, was de organisatie tijdelijk terug in De Pannehoef.

De organisatie van deze avond ligt niet in handen van OCS De Smulnarren, maar van carnavalskapel De Kaaikrakers. Zij schreven het volgende op hun Facebookpagina:

“Omdat de vakantieperiode met rasse schreden nadert even een kort berichtje. Wij zijn nog druk doende om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de Kaaikwèk door te laten gaan, echter dit kost tijd.

We hoopten jullie wellicht voor de schoolvakanties uitsluitsel te kunnen geven over het wel of niet doorgaan van het evenement, maar denken dat dit ons niet gaat lukken. Wij willen jullie dan ook vragen nog even geduld te hebben.
Zodra er meer bekend is laten we het weten. Hopelijk kunnen we dan met positief nieuws komen.

Keep your fingers crossed!!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen