Oktoberfeesten komen er weer aan!

Foto: Oktoberfeest Oosterhout

Haal je lederhosen maar vast uit de kast, want op vrijdag 7 oktober barst het Oktoberfeest Oosterhout weer los! En op zaterdag 8 oktober is er een Mega Apres Ski Party. En de komende week zijn er early bird tickets te koop met aanzienlijke korting!

Sinds enkele jaren verschijnt er in oktober een grote feesttent op het Slotjesveld. Dit jaar staat de tent in het weekend van 7 en 8 oktober er weer. Op vrijdag 7 oktober zijn bierpullen en bratwursten de hoofdgasten en zijn er optredens van de Ansentaler Feestband en Manfred Jongenelis. Op zaterdag 8 oktober zijn de muzikale gasten niemand minder dan Snollebollekes, Wolter Kroes, Het Feestteam, Jacques Herb, Nelis Leeman en DJ Rubin!

De komende week is het een speciale actieweek. Op de Facebookpagina kun je kans maken op een tafel voor 10 personen of 10 vrijkaarten voor de Mega Apres Ski Party. En van maandag 22 augustus en loopt tot zondag 28 augustus kost een tafeltickets voor de vrijdag € 100 in plaats van €125 en kosten tickets voor de zaterdag €12,50 in plaats van €17,50.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen