Welke film wordt gratis vertoond tijdens Film in het Park?

Foto: JCI Oosterhout

Als trotse mediapartner mag oosterhout.nieuws.nl bekend maken welke film er gedraaid zal worden tijdens de avondvoorstelling van het gratis evenement Film in het Park op 27 augustus vanaf 19.30 uur in het Slotpark. 

“Het was een close finish.” zo vertelt Bart Stadhouders namens JCI Oosterhout, die de gratis openluchtbioscoop organiseert. “Er zijn bijna 100 stemmen uitgebracht op onze speciale Facebookpagina. Mensen konden kiezen uit de films ‘Boy Hood’, een drama met Ellar Coltrane, Patricia Arquette en Ethan Hawke en ‘One Day’,een romantische film met Anne Hathaway, Jim Sturgess en Georgia King.

 

Met 51,72% van de stemmen heeft de film ‘One Day’ gewonnen!

Die film staat dus op de rol voor zaterdagavond 27 augustus. De gratis openluchtbioscoop zal worden opgebouwd in het oostelijke gedeelte van het Oosterhoutse Slotpark. Dat is de zijde van het oorlogsmonument, tegenover Slotje Limburg. Een avond waarvoor je zeker met je kleedje naar het Slotpark moet gaan. Er is ook een Kinderfilm in het Park, waarbij ’s middags vanaf 15.30 uur gratis de familiefilm Binnenstebuiten wordt vertoond.

  • KLIK HIER voor de website van JCI Oosterhout

oosterhout.nieuws.nl is trotse mediapartner van Film in het Park

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen