Sponsors gezocht voor “D’n EenenTwintigste”

Foto: Ceedeeke

De vijf beste nummers van de Kaaikwèkavond worden dit jaar voor de 21e keer opgenomen en op cd geperst door Stichting ’t Ceedeeke. Om ook dit jaar weer een uitgave van de carnavals-ceedee van Kaaiendonk te kunnen maken, kunnen zij nog enkele adverteerders in het boekje gebruiken.

Iets voor jou of jouw bedrijf? ’t Ceedeeke is altijd op zoek naar sponsors. Vanaf 35 euro heb je al een full-colour advertentie in het boekje bij “D’n EenenTwintigste”. Wil je financieel helpen stuur dan een mailtje naar[email protected]

Stichting ’t Ceedeeke is ontstaan naar aanleiding van een uitgebreid marktonderzoek binnen Oosterhout waaruit is gebleken dat er voldoende animo is voor een geluidsdrager waarop jaarlijks de eerste 5 carnavalsnummers worden opgenomen die op de Kaaikwèkavond door een vakkundige onafhankelijke jury worden verkozen.

De stichting is opgericht op 11-11-1996 door een 6-tal jonge fanatieke Oosterhouters (Kaaiendonkers). Momenteel bestaat de stichting uit: Rene Snoeren, Martijn de Bont, Ed Heesbeen, Helmut Fleischacker, Lucie van Moergestel en Marjo Pruimboom.

oosterhout.nieuws.nl is trotse sponsor van Stichting ’t Ceedeeke

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen