Muzikale Kerstvertelling in Vestzaktheater de Schelleboom

Foto: Eastwood Chistmas Collective

Een toevallige ontmoeting op een station is de basis voor een prachtig verhaal, geheel in de kerstgedachte natuurlijk. Zoals je inmiddels gewend bent omlijst met heerlijke muziek. De Schelleboom zet de kersttraditie voort met weer een muzikale vertelvoorstelling in kerstsfeer. The Eastwood Christmas Collective brengt je in 2016 ‘The Mystery Train’. 

“Hij zit komt hier al jaren, en altijd rond kerstmis”, zeggen twee oude dametjes tegen elkaar. Lachend kijken een paar jongeren naar de oude man, die over de spoorlijn zit te turen. Kijkend in het niets, kijkend naar…De man is een gewone man, net als jij en ik. Het enigste waarin hij verscheelt is de blik in zijn ogen. Die zijn leeg en droevig. En Jack? Jack staat te wachten op zijn trein naar huis maar hij is vroeg. Te vroeg uit zijn hotel vertrokken. De oude man was er al toen Jack er kwam. Hij intrigeert. Wat is zijn verhaal? Waarom komt hij hier al jaren?”

 

Extra kerstgedachte: steun een goed doel

 

Een andere traditie is dat deze kerstvoorstellingen in het teken staan van een goed doel. Hoe werkt dat? Met jouw reservering betaalt u slechts 8,50 per kaartje. Dit zijn de onkosten van het theater. De Eastwood Chistmas Collective zet zich belangeloos in, maar doet haar uiterste best zo’n mooie voorstelling weg te zetten dat je hen al uw goud, wierook en mirre zou willen geven. Dat kan dan ook ná de voorstelling. Echter, alles wat je deze artiesten gunt, gaat niet in hun eigen zak, maar doneren zij direct door aan een goed doel. Niets moet, maar alles is mogelijk. Op de avond zelf zullen de artiesten het mooie doel bekend maken!

Natuurlijk zorgt De Schelleboom voor heerlijk kerstbrood bij jouw kopje koffie/thee vooraf en tijdens de pauze en nazit voor warme chocomelk of Glühwein. Kom gezellig samen de feestdagen inluiden!

  • Zondag 18 december – aanvang 14:00 uur
  • Zaterdag 24 december – aanvang 20:15 uur

Entree € 8,50 Inclusief koffie en een drankje in de pauze of nazit.
Bestellen kan natuurlijk via www.deschelleboom.nl of telefonisch op 0162-437165.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen