Kiwanis delen oliebollen uit aan bejaarden!

Foto: Kiwanis Oosterhout

Vanuit de opbrengsten van de Haringparty in juni van dit jaar waren de Kiwanis clubleden nog op zoek naar een goed doel voor besteding van het resterende deel van de opbrengst. 

Oliebollen in verzorgingshuizen

Eerder was er al een cheque overhandigd aan de Scouting en op Oudjaarsdag was het de beurt aan de Oosterhoutse bejaarden. De leden van Kiwanis Club Oosterhout gingen al vroeg op pad om dozen vol oliebollen te bezorgen bij de 5 verschillende verzorgingstehuizen. De bewoners en verzorgers genoten zichtbaar van deze onverwachte lekkernij. Een zinvolle, lokale invulling.

1000 euro voor Scouting Erasmus

De Scouting Erasmus werd vorige week al door Kiwanis blij gemaakt met een donatie van 1000 euro. De Scouting zal dit bedrag gaan gebruiken als bijdrage in de kosten van een speciale jubileumreis die in 2017 op het programma staat.

Kiwanis Oosterhout

Kiwanis Oosterhout is een serviceclub voor mannen uit diverse beroepsgroepen. Zij ontwikkelt activiteiten die gericht zijn op het welzijn van kinderen, in Oosterhout, in onze regio, in ons land, of ergens anders op de wereld. Kiwianians hechten daarnaast aan vriendschap, saamhorigheid en gezelligheid. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen