Scouting Erasmus ontvangt 1000 euro van Oosterhoutse Kiwanis

Het bestuur van Scouting Erasmus werd afgelopen dinsdag verrast met een cheque van 1000 euro! Ze ontvingen dit bedrag uit handen van Kiwanis Club Oosterhout, die dit bedrag hebben opgehaald met de Haringparty eerder dit jaar. De Scouting zal dit bedrag gaan gebruiken als bijdrage in de kosten van een speciale jubileumreis die in 2017 op het programma staat.

Scouting Erasmus

Scouting Erasmus uit Oosterhout heeft ruim 250 leden verdeeld over 12 afdelingen in de leeftijd 5 t/m 23 jaar. Een gezellige sfeervolle groep met enthousiaste gekwalificeerde leiding met een eigen clubgebouw aan de Beneluxweg, naast de Floralia Showtuinen op Oosterheide. Komend jaar gaan zij hun 50-jarig jubileum vieren met onder andere een speciale jubileumreis. De cheque van Kiwanis Oosterhout komt hierbij goed van pas!

Kiwanis Oosterhout

Kiwanis Oosterhout is een serviceclub voor mannen uit diverse beroepsgroepen. Zij ontwikkelt activiteiten die gericht zijn op het welzijn van kinderen, in Oosterhout, in onze regio, in ons land, of ergens anders op de wereld. Kiwianians hechten daarnaast aan vriendschap, saamhorigheid en gezelligheid. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.

  • KLIK HIER voor de website van Scouting Erasmus
  • KLIK HIER voor de website van Kiwanis Oosterhout

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0