Enthousiaste zangers en zangeressen gezocht!

Vredeskerk
Vredeskerk
Foto: PGO

Op zondagavond 12 maart om 19.30 uur zal er in de Vredeskerk aan de Rulstraat 6 weer een Taizévesper zijn. Hiervoor zoekt PGOosterhout nog diverse zangers en zangeressen die graag de liederen van Taizé mee willen zingen.

Broedergemeenschap Taizé

De broedergemeenschap van Taizé (Frankrijk) telt een honderdtal broeders,van rooms katholieke en van protestantse afkomst, uit bijna dertig landen. Jaarlijks ontvangt deze oecumenische broederschap vele duizenden jongeren en ouderen voor ontmoeting en bezinning.

Gelegenheidskoor

Zing je graag met elkaar de liederen van Taizé, dan nodigt PGO je van harte uit, om mee te zingen. Net als de voorgaande jaren wordt er voor deze vespers een gelegenheidskoor samengesteld. Er worden liederen gezongen, die ook worden gezongen in de broedergemeenschap van Taizé.

Drie repetities

Er zijn drie avonden voor het koor, waarop de liederen worden geoefend. Deze zijn gepland op vrijdag 24 februari en op 3 en 10 maart om 19.30 uur in De Beuk (naast de Vredeskerk), Rulstraat 4, Oosterhout. Voor meer inlichtingen kun je contact opnemen met Peter Spleet,  [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen