ORTS wordt weer de Kaaiendonkse Radio en TV

Borg en Bart van de ORTS
Borg en Bart van de ORTS
Foto: ORTS (via Twitter)

Vanaf vandaag is de lokale omroep ORTS weerd omgetoverd tot KRTS, Kaaiendonkse Radio en Tellevisie Soamenwerking. Tijdens de carnavalsperiode zendt de ORTS 24 uur per dag een complete carnavaleske programmering uit. 

Carnavalsmuziek

Zowel radio als tv staan in het teken van alles rondom onze Prins Mienus XIV. De KRTS TV zendt vanaf zaterdag de 25e onder andere een top 25 van beste carnavalsmuziek uit. Daarnaast zoals van de ORTS gewend uiteraard het Kaais Kwartierke. De eerste uitzending daarvan zie je op zondag 26 februari om 12:00 uur. RADIO; Bij de radio-afdeling wordt compleet aandacht besteedt aan de carnaval door een programmering die alleen carnavaleske muziek speelt.

Live programma’s

De live-programma’s staan ook allemaal compleet in het teken van carnaval. De nieuwste carnavalsmuziek hoor je bij de ORTS. Voorafgaand aan de KRTS-periode zijn er al diverse programma’s die aandacht besteden aan de voorfeesten van OCS de Smulnarren. Zo zijn daar de programma’s Trots op Oosterhout, Theatraal en Muziek Matinee die zorgen voor een opwermer richting het Kaaise leutfeest!

Ook op televisie

De Carnavalsmis vanuit de St. Jans Basiliek en de Sleuteloverdracht vanuit het Gemeentehuis worden dit jaar voor het eerst live uitgezonden. Daarnaast is er iedere dag vanaf zondag 12:00 uur hert Kaais Kwartierke met iedere dag vers carnavalesk nieuws. De presentatie is dit jaar weer terug in de vertrouwde handen van Borg Bakker. Daarnaast zendt de ORTS op maandagavond de Grote Kaaiendonkse Optocht uit. Deze optocht die zondag door Kaaiendonk trekt wordt geregistreerd en intergraal uitgezonden op de KRTS.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen