Kraantje Pappie toegevoegd aan programma Parkfeest

Foto: St.Parkfeest Oosterhout

Kraantje Pappie is de vierde naam die bekend is gemaakt voor het Parkfeest 2017 programma. Hij zal op zaterdag het podium betreden net zoals in 2013 toen hij ook optrad op het Parkfeest. Eerder werd al bekend gemaakt dat Nielson, The Common Linnets en de reggaeband The Rootsriders naar Parkfeest 2017 komen op 16,17 en 18 juni.

Crane

Na de release van Waar Is Kraan en zijn debuutalbum Crane I leerde het grote publiek Kraantje Pappie kennen. Hits als Weekend, Wat nou als het lukt, Feesttent, Met z’n Tweeën, Mijn Nacht en Handen Omhoog deden daar nog eens een flinke schep boven op. De messcherpe flows en humoristische teksten van Kraantje ondersteund door de producties van Nightwatch (Noisia) blijken een gouden (en platina) combinatie te zijn. Deze ingrediënten versterkt door het energieke karakter van Kraan maakt de liveshow erg gewild en succesvol in menig line up. Zo speelde hij op grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland, Lowlands, Solar, Noorderslag, Pinkop en Dutch Valley. En nu dus voor de tweede keer op het Parkfeest!

Voorverkoop

De rest van het programma zal het Parkfeest op 13 maart bekendmaken, waarna de voorverkoop van de kaarten start op 18 maart 2017 bij Yati tussen 10.00 en 13.00 uur. Festifans kunnen vanaf vandaag al online kaarten bestellen. Meer informatie www.parkfeest.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen