Aron Raams en Eric van der Westen spelen Liever in de Kluiz dan Thuiz

Foto: Theater de Bussel

Het muzikale duo Aron Raams en Eric van der Westen beloofde dat ze na hun cd presentatie ALVIN, A Traveller’s Tale in 2012 uitgebracht, terug zouden komen naar de Kluiz. Ze houden hun woord en dit fantastische muzikale duo staat op 15 maart 2017 vanaf 20.30 uur in de kleine zaal van Theater de Bussel in de reeks KluiZ concerten. Entree is 12,50 euro per persoon.

Muzikale reis

Gitarist Aron Raams (Gare du Nord) en contrabassist Eric van der Westen hebben naast tal van andere projecten de behoefte om zich terug te trekken in hun eigen muzikale wereldje. Onder de noemer A Traveller’s Tale maken ze muziek voor op reis, zoals ze het zelf noemen. Muziek die de sfeer van het Amerikaanse platteland oproept, filmisch en sferisch en erop gericht om de luisteraar mee te nemen naar ongerepte oorden. Invloeden van JJ Cale, Bill Frisell en Tom Waits zijn nooit ver weg, maar het is vooral de originaliteit van de eigen composities waarin blues, folk, country en jazz elkaar ontmoeten die dit bijzondere project zo meeslepend maken. Dit prachtige duo zal de bezoekers van de Kluiz niet onberoerd laten.

Vrienden van de KluiZ

Liever in de KluiZ dan ThuiZ wordt gefinancierd door Vrienden van de KluiZ. Wilt u zich hier voor aanmelden of wilt u hier meer informatie over? Stuur dan een mail naar: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen