Op weg naar het Parkfeest: Kovacs

Foto: Kovacs

Op 16, 17 en 18 juni staat het Slotpark weer gevuld met de beste artiesten voor het jaarlijkse Parkfeest. Oosterhout.nieuws.nl licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Kovacs.

James Bond

Sharon Kovacs, de zangeres met het gemillimeterde haar en de wolvenmuts, heeft in korte tijd al heel wat bereikt. De Eindhovense diva zag haar nummer 1-debuutalbum Shades Of Black bekroond worden met een Edison. Haar muziek lijkt uit een James Bond film te komen, of uit een jazzy nachtclub van de vorige eeuw. Inmiddels heeft ze alle grote festivals gehad, van Lowlands tot Sziget. Nu is het tijd om het Parkfeest te verrassen met haar Shirley-Bassey stem!

Kaarten

Voor de vrijdag en zaterdag zijn nog kaarten te koop. Wil je naar beide avonden? Tot en met 27 april is het mogelijk om een passe-partout te kopen voor € 34,-. Wees er dus snel bij. Kaarten zijn te koop bij Pondon Makan Yati (Heuvel), VVV (Torenstraat in de Bussel), Kapsalon Wim van Ginneken (Arkendonk) en Kantoorboekhandel Bourgonje (Zuiderhout).

 

  • KLIK HIER voor haar biografie op de website van 3FM
  • KLIK HIER voor de officiële website van Kovacs

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen