Gezellige lente fietstocht door de omgeving

Foto: St. Oosterhoutse Fietsdagen

Op zondag 7 mei organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen een gezellige Lente fietstocht.  Je kunt kiezen tussen 20 of 40 kilometer fietsen in het buitengebied van Oosterhout. Op de route kun je een themalocatie bezoeken.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 10.00 uur tot 13.00 uur bij sportpark Slotbossetoren aan de Kasteeldreef in Oosterhout of vanaf de tweede locatie, van Oosterhout Bikes & Sport, Oosterhoutseweg 129 in Teteringen. Je kunt vanaf beide plaatsen direct na inschrijving starten. Deelname kost € 5,- per persoon (pinnen is mogelijk).  Hiervoor ontvang je een routebeschrijving, iets lekkers voor onderweg, toegang tot de themalocatie en je maakt kans op de dagprijs. Bovendien steun je het goede doel voor 2017, het MEK. Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.  Steppers en wandelaars zijn ook welkom.

Stichting Oosterhoutse Fietsdagen

De Stichting Oosterhoutse Fietsdagen (OFD) organiseert in samenwerking met de gemeente Oosterhout en de VVV Oosterhout jaarlijks een aantal fietsevenementen voor alle leeftijden. Doel is enerzijds mensen te bewegen om vaker de fiets te nemen. Dat heeft voordelen voor de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid van de stad en voor de gezondheid van de Oosterhoutse bevolking. Anderzijds willen we onze deelnemers graag een gezellige dag bezorgen en kennis laten maken met het prachtige buitengebied van Oosterhout. De fietstochten worden door vrijwilligers georganiseerd voor alle fietsliefhebbers uit de regio en daarbuiten. Van de inschrijfgelden wordt een goed doel gesteund.

  • KLIK HIER voor de website van de Oosterhoutse Fietsdagen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen