Corrie Oomen stopt met Kaatje Jans op Zuiderhout

Foto: Corrie Oomen (Kaatje Jans)

Nog geen jaar geleden opende Corrie Oomen haar delicatessenzaak Kaatje Jans op Winkelcentrum Zuiderhout. Dit weekend maakte ze bekend dat ze haar activiteiten als onderneemster zal stoppen en haar oude werk weer zal oppakken. Kaatje Jans Zuiderhout zal worden voortgezet door Hans Krijgsman en zijn team, van Kaatje Jans in Breda-Noord.

Brief op Facebook

Hieronder de brief die Corrie op Facebook plaatste over dit besluit:

“Beste klanten en relaties,

In juni vorig jaar ben ik gestart met mijn Kaatje Jans zaak in het winkelcentrum Zuiderhout. Met veel passie heb ik de zaak gerund tot op heden. Een nieuwe uitdaging kwam op mijn pad om mijn oude passie een campingwinkel over te nemen vlak voor de kerstdagen afgelopen jaar. Na veel wikken en wegen heb ik toen besloten een nieuwe weg in te slaan om mijn oude vertrouwde werk weer op te pakken. Inmiddels is mijn Recra Droomgaard in Kaatsheuvel al weer ruim 3 weken open. Ik heb besloten om mijn activiteiten als onderneemster te beëindigen in Oosterhout.

Ik heb een nieuwe ondernemer kunnen vinden die Kaatje Jans voort gaat zetten. Per 1 juni zal Hans Krijgsman met zijn team de winkel openen, hij heeft al ruim 20 jaar de Kaatje Jans winkel in Breda- Noord en pakt deze uitdaging met beide handen aan. Zijn assistente Linda zal voornamelijk in Oosterhout de winkel gaan runnen, zij werkt al 13 jaar bij Hans in Breda-Noord en mag inmiddels wel bestempeld worden als een echte vakidioot.

Ik wil u bedanken voor de vele leuke momenten in mijn winkel en de klandizie. Alle goeds voor de toekomst en ik wens Hans en zijn team veel succes toe met het uitbouwen van de winkel!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen