Doe mee met de allergezelligste steprace van Rotterdam naar Den Hout

Foto: Steprace Den Hout

Op zaterdag 17 juni vindt de de traditionele Steprace van Rotterdam naar Den Hout weer plaats. Waar het vroeger een echte ‘race’ was, is het nu uitgegroeid tot een gezellige steptocht. Deelnemen kost 17,50 euro, voor senioren en brakken kost deelname 12,50 euro.

Standaard steptocht

De steprace is onderverdeeld in 4 verschillende tochten. Met de standaard steptocht is het allemaal begonnen. De deelnemers leveren de vrijdag voor de steptocht hun step in op de Houtse Heuvel in Den Hout. Wij zorgen ervoor dat deze steppen in Rotterdam komen. Op zaterdagochtend gaan de deelnemers met de bus naar Rotterdam. Daar zoeken zij hun step en startnummer met startkaart op. Vervolgens kunnen de deelnemers een groep vormen van ongeveer 30 personen. De startkaarten dienen als groep te worden ingeleverd bij de start waar ze een groepsnummer krijgen. De groepen worden omgeroepen en kunnen dan van start. Zij steppen terug naar de Houtse Heuvel in Den Hout.

Retourtje

Voor de deelnemers waarbij de standaard steptocht niet uitdagend genoeg is, hebben we het retourtje in leven geroepen. Deze bikkels vertrekken om uiterlijk 06:45 op de step naar Rotterdam. Als ze daar zijn aangekomen liggen er in de kantine lunchpakketten voor hen klaar. Nadat de startkaarten weer zijn ingeleverd bij de startplaats in Rotterdam, krijgen de deelnemers een groepsnummer.  De groepen worden omgeroepen en steppen dan terug naar Den Hout.

Brakkentocht

Voor de jongste sportievelingen (vanaf 8 jaar) hebben we de brakkentocht. Zij leveren op de dag van de steptocht om 12:15  hun step in op de Houtse Heuvel. Vervolgens gaan zij met bussen naar het startpunt in Zevenbergschen Hoek. Daar vertrekken zij rond 13:30 richting de Houtse Heuvel

Seniorentocht

Ook hebben we voor de senioren een leuke, uitdagende steptocht. De senioren kunnen hun step op de dag van de steprace om 12:15 inleveren op de Houtse Heuvel. Daar staan ook bussen klaar om ze naar het startpunt in Zevenbergschen Hoek te brengen. Daar vertrekken de senioren rond 13:30 richting de Houtse Heuvel.

  • KLIK HIER voor meer informatie en om je direct op te geven.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen