Event voor starters: Sterk van start met je bedrijf

Foto: Rabobank Amerstreek

Heb je plannen om voor jezelf te beginnen? Dan is het event Sterk van Start op donderdagavond 1 juni iets voor jou. Tijdens deze avond helpt de Rabobank Amerstreek je op weg om een vliegende start met je eigen bedrijf te maken. De avond start om 19.30 uur bij de Rabobank aan de Distributieweg.

Hoe schrijf ik een ondernemersplan?

Een goed ondernemersplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. Daarom worden er op 1 juni belangrijke handvatten gegeven voor het maken van een goed businessplan. Ook praktische zaken zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het openen van een zakelijke rekening en verzekeringen komen aan bod.

De start van…

Hoe ben jij gestart? Deze vraag stellen we aan Remco Witberg. Remco verkocht zijn twee dansscholen en begon een evenementenbureau en twee Escaperooms in Breda. Nu zit hij midden in een groots avontuur met de start van een trendy Family Entertainment Centre: Vier Hoog Breda. Hoe heeft hij het aangepakt en waar liep hij tegenaan? Remco deelt met jou zijn ervaringen.

Een goede pitch is goud waard!

Wie ben jij, wat doe je en waarom moet een klant of opdrachtgever voor jou kiezen? De startersavond geeft je de ruimte om een op een te pitchen met een andere startende ondernemer. Heb je de smaak te maken, pitch dan jouw idee voor de groep. Je ontvangt waardevolle feedback om sterk van start te gaan.

Programma

19.30 uur  Inloop
19.45 uur  Hoe schrijf ik een ondernemersplan?
20.15 uur  De start van Remco Witberg
20.45 uur  Pauze / één op één pitchen
21.00 uur  Jouw pitch voor de groep
21.15 uur  Napraten

Aanmelden

Ga voor meer info over het programma en om aan te melden naar deze website

  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen