Kaatje Jans op Zuiderhout vanaf vandaag weer open!

Foto: Kaatje Jans Zuiderhout

Oosterhout heeft het heel even zonder de delicatessen van Kaatje Jans moeten doen, maar vandaag opent Hans Krijgsman de geheel vernieuwde winkel op Winkelcentrum Zuiderhout. En hij heeft er weer zin in!

Kwaliteit is wel betaalbaar

“Het is toch allemaal veel smaakvoller wat je koopt bij de speciaalzaak. Geef mij uw vertrouwen, dan kan ik u bewijzen dat net als in mijn andere Kaatje Jans winkel in Breda, kwaliteit wel betaalbaar is.” Hans Krijgsman zit vol ideeën voor zijn tweede winkel in Oosterhout. “Ik wil alle bewoners van Oosterhout kennis laten maken met ons vers assortiment. Vers is onze kracht, of het om kaas, vleeswaren, salades of noten gaat. En wij zijn niet duurder dan de gemiddelde supermarkt, maar onderscheiden ons wel door onze hogere kwaliteit, meldt Hans nadrukkelijk. Dit geldt trouwens ook voor de service en klantvriendelijkheid.”

Nieuwe eigenaar

Het was voor sommige mensen even schrikken toen het bericht kwam dat Corrie Oomen ging stoppen met Kaatje Jans op Zuiderhout. Nog geen jaar geleden opende Corrie de delicatessenwinkel en begin mei schreef ze op Facebook dat ze haar activiteiten als onderneemster zou gaan stoppen. “Gelukkig hoeven we de Oosterhoutse winkel van Kaatje Jans niet te missen, want in de persoon van Hans Krijgsman werd een opvolger gevonden die de zaak vol lekkernijen zal voortzetten op de vertrouwde lokatie.”

Geen vreemde

Hans Krijgsman is geen vreemde in de wereld van de delicatessen. Hij runt al meer dan 20 jaar de succesvolle Kaatje Jans winkel in Breda-Noord. Je kunt hem zelfs bestempelen als een echte ‘vakidioot’, zoveel passie en plezier legt hij in zijn werk. En vanaf vandaag komt daar de winkel op Zuiderhout bij. Hoewel de dagelijkse leiding in handen zal liggen van Linda van Zundert. Zij wordt het gezicht van Kaatje Jans Zuiderhout, ondersteund door haar medewerkers en Rianne, de vrouw van Hans en Madeleine, de dochter van Hans en Rianne.

Kaatje Jans Zuiderhout

Het assortiment van Kaatje Jans Oosterhout bestaat uit binnen- en buitenlandse kazen, binnen- en buitenlandse vleeswaren, salades en patés, mediterrane specialiteiten, gegrilde kipproducten, noten en zuidvruchten en bonbons. Maar ook voor heerlijke wijnen en Portsoorten kun je bij Kaatje Jans terecht. En vergeet niet het uitgebreid assortiment belegde broodjes, mét bezorgservice!. Ook voor een smakelijk cadeaupakketje met ondere andere kaas en delicatessen kunt u kiezen uit diverse voorbeelden, maar zelf samenstellen is natuurlijk ook mogelijk.

Openingstijden

Kaatje Jans Zuiderhout is te vinden op Winkelcentrum Zuiderhout, aan de zijde van de Jumbo en de voormalige Rabobank en is open van:

  • Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 09.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 09.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag en maandag gesloten

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen