Proef Oosterhout zondag tijdens Pruvement in de binnenstad

Foto: Horeca Oosterhout

Komende zondag 2 juli is het vanaf 13.00 uur weer zo ver: het Oosterhoutse Pruvement. Hét culinaire feest om de Oosterhoutse horeca te leren kennen.

Mooi scala horecabedrijven

Tal van restaurants presenteren op de Markt hun kunsten en zullen het publiek trakteren op ware smaaksensaties. Zo zullen in de pagodetenten restaurant De Schout, Eeterij De Verbeelding, Chefz Proeflokaal, La Forchetta, De Beren Oosterhout, Restaurant By Pascal, Mad Hat Coffee & Bubble tea, Rabobank Amerstreek i.s.m. Party-Service Vermeulen en Brasserie MIX acte de présence geven. Aangevuld met Bakkerij de Jong en Brasserie Uilenbosch (Oosterhoutse Golf Club) een mooie scala bedrijven die je culinair doen verrassen.

Foodtrucks

Na het succes van vorig jaar is weer gekozen voor de toevoeging van foodtrucks. Zo zijn er onder andere bedrijven uit Breda en Dongen met mooie producten. De Lastige Broertjes van de gelijknamige brouwerij laten hun bieren proeven en BOMBAST knipoogt tijdens dit 27ste Pruvement. In de Klappeijstraat zullen alle cafés en restaurants de bezoeker verwennen met ambachtelijke hapjes en gerechtjes, uiteraard muzikaal omlijst met de gezelligste muziek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen