Optreden van het Ameezingkoor in Stadstuin de Schelp

Ameezingkoor Oosterhout
Foto: Stadstuin de Schelp

Vanmiddag, zondag 16 juli, staat er weer een optreden ingepland in Stadstuin de Schelp. Dit maal is de eer aan het Ameezingkoor die vanaf 15.00 uur een concert zullen geven. Entree is zoals altijd gratis.

Het Ameezingkoor

Dit koor bestaat sinds 2010 en staat onder de bezielende leiding van Els Dufornee. Het koor heeft ongeveer 20 leden en wordt begeleid door 2 accordeonisten, 1 drummer en 1 gitarist. Zij zingen Nederlandstalige liederen: meezingers en luisterliedjes.

KBO koor The Oldstars

Het Ameezingkoor heeft het KBO koor The Oldstars uitgenodigd om samen met hen dit optreden te verzorgen. The Oldstars bestaan bijna 5 jaar. Els Dufornee is ook hun dirigente en ook de begeleiding is hetzelfde. Ook het repertoire is Nederlandstalig en het koor heeft ongeveer 40 leden.

Tijdens dit optreden zingt elk koor zijn eigen nummers. Wel komen de beide koren op het eind bij elkaar om gezamenlijk enkele nummers ten gehore te brengen. De entree is gratis en iedereen is op 16 juli van harte welkom. Houd wel het weer in de gaten. Bij regenachtig weer gaat dit optreden niet door!

Reacties