Markt vol spinningfietsen voor het goede doel

Foto: Inloophuis Poppy's

Dat Oosterhout een fietsstad is, wordt duidelijk als je kijkt naar de hoeveelheid fietsverenigingen en diverse fiets-en mountainbike-parcours rondom Oosterhout. Op zondag 24 september komt daar een evenement bij: BeneFiets, waarvan de opbrengst volledig naar Inloophuis Poppy’s gaat. Aanmelden kan via de link onderaan dit artikel. Let op! Vol = vol!

100 spinningfietsen op de Markt

Een tweetal Oosterhoutse sportscholen zal de Markt vol zetten met zogenaamde spinningfietsen. Er worden er maar liefst 100 weggezet. Voor de kenners, het gaat om de De Tomahawk IC7 en de Bodybikesmart+. Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt iedereen uitgenodigd op een van de fietsen plaats te nemen. Dat kost 12,50 euro per uur. De opbrengsten van deze spinningmarathon gaan geheel naar Inloophuis Poppy’s.

Inloophuis Poppy’s

Het Inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. Poppy’s doet er alles aan dat haar gasten zich zo prettig mogelijk voelen en biedt vele activiteiten. Vanuit de wens dat dit initiatief kan blijven bestaan organiseert Poppy’s deze BeneFiets marathon.

Ook voor kinderen

Omdat het zondag 24 september 2017 ook Wereld Kinderdag is heeft de organisatie ook vijf kinderfietsen geregeld, zodat ook de kinderen mee kunnen doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen