Open Dag ORTS tijdens de Week van de Lokale Omroep

Foto: ORTS

Op zaterdag 9 september organiseert de Oosterhoutse Radio & Televisie Stichting ORTS een open dag. Je kunt dan tussen 15.00 en 17.00 uur met eigen ogen zien hoe radio en televisie wordt gemaakt in de studio aan de Bredaseweg 108.

Week van de Lokale omroep

Van 6 t/m 13 september is het de week van de lokale omroep. Door het hele land zijn er bij diverse lokale omroepen leuke activiteiten. De ORTS doet mee aan de Landelijke Open Dag bij lokale omroepen op 9 september.  Dan kan iedereen op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen in de studio van de ORTS.

Live radio tijdens Oosterhout Vandaag

Je krijgt tijdens de Open Dag uitleg over de techniek in de radiostudio en vanaf 15.00 uur kun je zien hoe het live radioprogramma Oosterhout Vandaag op Zaterdag wordt gemaakt. Want al is het Open Dag: the Show must go on! Ook zijn er mensen aanwezig die uitleg kunnen geven over de techniek die komt kijken bij het maken van een televisieprogramma. Daarnaast is er een uitleg over hoe de berichten op de kabelkrant worden gezet. Al met al een leuk uitje op zaterdag 9 september tussen 15.00 en 17.00 uur in de studio van de ORTS aan de Bredaseweg 108 in Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen