Nieuwe workshops bij Inloophuis Poppy’s

Foto: CC0 Creative Commons / MrsBrown

In september is er weer van alles te doen bij Inloophuis Poppy’s. De vakantie net achter de rug en nu volop nieuwe workshops en activiteiten bij Inloophuis Poppy’s.

Nieuwe workshop Quilten

Het doel is om mensen in hun comfortzone met de handen bezig te laten zijn, hetgeen ze de kans geeft om te praten zonder dat ze steeds iemand aan moet kijken. Deze nieuwe activiteit bij Poppy’s: Quilten, is een uitdaging. Door van kleine stukjes weer een geheel te maken. Treurkleuren, kleuren die blij maken, een herinnering overdenken en vastleggen. Ieder een klein stukje, dus  “STOF TOT “… De activiteit wordt begeleid door een ervaren Quiltster Hanneke Michielsen-Schook. Deelname is gratis en het materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld.

Wandelen in de Heilige Driehoek

amen op pad in een aaneengesloten gebied van serene rust, mooie gebouwen, bijbehorende tuinen gesitueerd in een historisch patroon van waterlopen en houtwallen, In een rustig tempo wandelen we deze mooie lus in de gemeente Oosterhout. Bij een aantal monumenten zullen we er wat wetenswaardigheden bij vertellen. Na afloop drinken we met elkaar thee/koffie in het Klooster Sint Catharinadal.

Verwenplein, More Energy en Euritmie

Een keer wat minder zin in activiteiten, maar je wilt je wel laten vertroetelen? Meld je dan aan voor het Verwenplein, elke eerste vrijdag van de maand. Een gezichtsmassage of een manicure- en pedicure behandeling. Verder kun je je energieniveau oppeppen met een behandeling More Energy of je bewust én intens happy gaan voelen bij Euritmie. Poppy’s heeft nog veel meer workshops en trainingen. Klik eens op de link onderaan dit artikel en daarna op ‘Activiteiten’.

Geraakt door kanker

Iedereen die geraakt is door kanker maakt z’n eigen persoonlijke keuze uit het aanbod van Poppy’s. Je kunt direct geraakt zijn door kanker, doordat je zelf de diagnose hebt gekregen of de ziekte hebt gehad. Heb je iemand in je zeer nabije omgeving die geraakt is door kanker, dan raakt dat jou ook. Poppy’s is er voor al deze mensen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen