Veel belangstelling voor opening Ateliers Weekend

Foto: Open Ateliers Oosterhout (via Facebook)

Bij de opening van het Open Ateliers Weekend had de organisatie over belangstelling niet te klagen. Dat belooft nog wat voor de drukte bij de opengestelde ateliers en exposities dit weekend!

Gezellig druk

Het was dan ook gezellig druk in de Vlaamse Schuur waar vrijdagavond de officiële opening plaatsvond. Heel cultuurminnend Oosterhout kon daar alvast een voorproefje nemen op het Open Ateliers Weekend en genieten van een overzichtsexpositie en een prachtig ingerichte beeldentuin.

Muziek en kunst

Naast de ateliers van de leden zijn er vier locaties waar leden en gasten van de OAO exposeren. Ook het Filmcafé is een van de locaties. Zo wordt vanavond en morgenochtend (Lazy Sunday) de film The Blues Brothers vertoond en is er vanavond vanaf 20.00 uur live muziek. In het filmcafé kun je meteen genieten van een speciale expositie van de schilderijen van Monique van Gurp, de schilderijen van Diana Nooten en de beelden van Tineke Bijl.

Stichting Open Ateliers Oosterhout

De Stichting Open Ateliers Oosterhout bestaat uit circa 21 op hun kunstenaarschap geballoteerde kunstenaars, die in Oosterhout hun atelier hebben. Jaarlijks stellen de kunstenaars van uiteenlopende disciplines hun ateliers open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen