Inloopspeelochtend voor kinderen van 2 tot 4 jaar bij De Ontdekking

Foto: ontdekking.net

Op vrijdag 22 september organiseert een groep ouderambassadeurs van De Ontdekking samen met Moove (voorheen OiB “Oosterhout in Beweging”) een leuke actieve ochtend voor kinderen van 20 maanden tot 4 jaar. Er wordt gespeeld in de gymzaal van Kindcentrum de Ontdekking aan de Kamerlingh Onneslaan 3 in de wijk Oosterheide.

Inloopspeelochtend

Er worden bij De Ontdekking regelmatig inloopspeelochtenden georganiseerd voor ouders met kinderen van 20 maanden tot 4 jaar. Voor ouders dé manier om op informele wijze de school te leren kennen en andere ouders  met jonge kinderen te ontmoeten. Voor de kinderen een paar uurtjes lekker spelen met leeftijdsgenootjes uit hun buurt. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor koffie/thee en wat lekkers. 

Ouderambassadeurs

Een aantal jaar geleden is een groep ouders een initiatief gestart om Kindcentrum de Ontdekking een afspiegeling te laten zijn van de wijk. Een fijne, veilige plek waar je je „thuis” voelt. Een plaats waar kinderen leren wat ze moeten leren én meer. De school bruist en staat midden in de samenleving. Er wordt levensecht, thematisch onderwijs gegeven en de school behaalt goede resultaten. De kinderen worden zo echt voorbereid op deelname aan onze samenleving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen