Poëzie-avond met live muziek en voordrachten bij het Oosterhouts Filmcafé

Fragment uit de filmposter
Fragment uit de filmposter
Foto: Filmcafé Oosterhout

Vanavond organiseert Walter Ligtvoet vanaf 19.30 uur een poëzie avond bij het Filmcafé aan de Heuvel 27. De avond wordt ingevuld met poëzievoordrachten, live muziek, film en er is een boekhandel aanwezig met een mooie selectie dichtbundels.

‘Cezanne et moi’

De film die wordt gedraaid is het biografische drama Cezanne et moi. De schilder Paul Cézanne en de schrijver Emile Zola zijn beste vrienden sinds hun kinderjaren. Ze delen alles: hun dromen, twijfels en liefdes. Paul was rijk en Emile arm, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid. Terwijl Paul nog altijd op een doorbraak wacht, heeft Emile alles: roem, geld en de perfecte vrouw, de grote liefde van Paul.

Dichters en live muziek

Dichters Sven de Swerts, Gijs ter Haar en Martin Beversluis zullen eigen werk ten gehore brengen en daarnaast zal Sven de Swerts in de lijn van de film ook werk van Zola voordragen. De live muziek wordt verzorgd door Jeroen Geurts. Kaarten voor deze avond kosten € 12,50 en zijn te koop bij Het Filmcafé. Reserveren kan via [email protected] of op 0162- 722820

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen