Stichting ’t Ceedeeke vraagt: “Bende gai ok CeedeeVolledig?”

Foto: Oosterhout Nieuws

Dit jaar brengt Stichting ’t Ceedeeke voor de 22ste keer een carnavalsschijfje uit met de 5 beste liedjes van de Kaaikwèkavond. En 22 is 2×11 en dus een jubileumjaar!

D’n TweeëenTwintigste

Sinds de oprichting in 1996 zijn er niet minder dan 21 ceedeekes uitgebracht door Stichting ’t Ceedeeke. Dit jaar zal tijdens de laatste Kaaikwèkavond in Theater de Bussel bekend worden welke 5 bandjes er de studio in mogen om hun nummer te laten vereeuwigen op ‘D’n TweeëenTwintigste’, de jubileumuitgave van ’t Ceedeeke.

CeeDeeVolledig

Heb jij ook sinds de uitgave van ‘D’n Irste’ alle cd’s van ’t Ceedeeke in jouw bezit? Gefeliciteerd! Jij mag vanaf dit seizoen toetreden tot het exclusieve genootschap van de CeeDeeVolledigen. Stichting ’t Ceedeeke vraagt daarom iedereen die CeeDeeVolledig is om zich bekend te maken. Dat kan zeer eenvoudig via de onderstaande link. Doe dat wel zo snel mogelijk, zodat voor 11/11 bekend is wie er allemaal tot dit illustere gezelschap mogen toetreden. Let op! Geef je alleen op wanneer je alle 21 verschillende schijfjes in de originele hoesjes in jouw bezit hebt, want er kan een CeeDeeke-controle aan huis plaatsvinden…

  • KLIK HIER en scroll effe naar beneden om je op te geven als CeeDeeVolledige
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen