Rens Romein tweede op Zuid-Nederlandse kampioenschappen Judo

Foto: Bliemer Arashi Sport

Op zondag 22 oktober werden de Zuid-Nederlandse kampioenschappen judo voor de onder 12 jaar gehouden in Gilze, georganiseerd door de judo bond Nederland district Zuid. De negenjarige Rens Romein uit Oosterhout wist het zilver te winnen.

Zilver voor Rens Romein

Afgelopen weekend werd er opnieuw een grote prijs gewonnen op de Zuid- Nederlandse judo kampioenschappen door Rens Romein. Romeijn en zijn broer kwamen uit in de klassen boven 38 kg en onder 30 kg. Ralph Romein had een zware loting, maar zijn broer won de halve finale met een prachtige stoeprand. Door
sterk te blijven judoën behield hij zijn voorsprong en stond in de finale. Hier zat winst in, maar helaas moest hij zich met een pijnlijke arm in een houdgreep laten nemen en het goud aan de ander laten.

Tryout toernooi

Op maandagavond werd in Teteringen voor beginnende judoka’s uit de regio met witte band het 12e Tryout toernooi gehouden. Na uitleg en warming up mocht iedereen uit Teteringen, Oosterhout, Boeimeer en Heusdenhout laten zien wat hij en zij in huis hadden met de nieuw geleerde technieken.

Lichtgewicht poule 1

  1. Mika Huijbregts
  2. Joep vd Gijp
  3. Simon Schalken, Sep en Cas Marcelis

Poule 2

  1. Teun Smits
  2. Tygo Dorresteijn
  3. Bas Jongevos, Finn Lodewijk en Seppe Ouwekerk

Poule 3

  1. Pim van Eijk
  2. Nick Bacharidis
  3. Kars vd heijden, Mace van Lier en Sam van Straten

Poule 4

  1. Kolcho Jongenelen
  2. Bram Bové
  3. Cas Schilderoort en Babet Segers

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen