Nooit meer je tickets kwijt dankzij Oosterhoutse app

Foto: TicketStore

Een app met een functie die nog niet bestaat? Is dat mogelijk in de tijd waarin we overspoeld worden met mobiele apps? Ja, dat kan! Met de nieuwe Oosterhoutse app Ticketstore raak je nooit meer je tickets kwijt, deel je deze gemakkelijk met vrienden en geeft de app je inspiratie voor nieuwe events.

Geen zoektocht meer naar tickets

Het tijdperk van tickets kwijtraken of uitprinten is dankzij Ticketstore voorbij. Geen zoektocht meer naar je tickets in je lange e-mail lijst. Niet meer wachten bij de ingang omdat je vrienden te laat zijn en nooit meer de start van een ticketverkoop missen. Voor het hele jaar jouw event tickets opslaan en voor elk event alle informatie in één handig overzicht terugvinden. Alle tickets in de app zijn beveiligd middels versleuteling en zijn alleen toegankelijk voor de gebruiker zelf. Ticketstore wil de kilo’s papier graag terugdringen. Minder papier betekent minder afval, minder printers die aan de gang gehouden moeten worden, minder inktcassettes die weggegooid moeten worden en minder recycling van elektronisch afval.

Ontwikkeld in Oosterhout

Ticketstore is een Oosterhoutse dienstverlener met het kantoor op het Europark, vlakbij het politiebureau. Zij bieden entertainment en willen mensen prikkelen en inspireren met nieuwe evenementen. Initiatiefnemers zijn Abdullah Paykar (1988) en Daniëlle Boesjes (1989). Een hecht team van ondernemende professionals met een voorliefde voor technologie en design. Het doel van Ticketstore is de nummer één aanbieder worden van tickets opslaan & delen.

Gratis de app downloaden

De app is gratis te downloaden in de App Stores:

iOS: http://apple.co/2hDcVdA
Android: http://bit.ly/2xO9VRe

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen