OHC E1 wint bloedstollende wedstrijd tegen Internos

De E1 van handbalclub OHC’01 mocht afgelopen zondag aantreden tegen Internos. Een altijd lastige tegenstander is gebleken door alle jaren heen. Maar met volle moed én de prachtige nieuwe tenues waar voor het eerst ingespeeld werd, gingen de meiden en Harley er tegenaan. Helaas zonder Anna en Nynthe.

Peptalk van de coaches

Het eerste doelpunt viel bij OHC in het doel, maar al gauw wist OHC ook te scoren en ging het een lange tijd gelijk op. De laatste minuten van de eerste helft kreeg OHC de dekking niet meer onder controle en gingen met een stand van 11-8 de rust in. Even een peptalk van de coaches Sam en Rachel, want drie doelpunten verschil zijn écht wel in te halen!! En daar gingen ze: de tweede helft werd er direct sterker verdedigd en de doelpunten vlogen in het goal van Internos! Binnen 10 minuten stond OHC gewoon gelijk met Internos.

Bloedstollend tot de laatste minuut

Tot aan de laatste minuut was het super spannend, maar bij een stand van 14-14 en nog een minuut te spelen, scoorden we gelukkig de 15e van de wedstrijd! Nog een aantal seconden en Internos had de bal. Ze gooiden op goal, maar Jolien, die de tweede helft absurd goed heeft staan keepen, stopte deze laatste bal en nu kon de winst gevierd worden! Wat waren de kids blij en de coaches & supporters trots!! Op naar de volgende overwinning!!