OHC DC1 wint spannende handbalwedstrijd tegen White Demons/Taxandria

Foto: OHC DC1

Afgelopen zondag moest handbalvereniging OHC DC1 spelen tegen White Demons/Taxandria. Sterre maakte voor Oosterhout Nieuws het wedstrijdverslag.

Wedstrijdverslag door Sterre

Lange keepster

Zondagmiddag 29 oktober moesten wij handballen tegen White Demons/Taxandria DC1.  Bij het warmlopen hadden we al gezien dat onze tegenpartij een hele lange keepster had, dus de opdracht was laag schieten en heel goed verdedigen en elkaar helpen bij de verdediging. De wedstrijd begon en in de 2e aanval kreeg OHC even de ruimte en scoorde het 1e doelpunt. Het vertrouwen was aanwezig totdat er meerdere ballen tegen de lat, paal en keeper gegooid werden. Doordat OHC de druk hoog hield was de tussenstand 3-5.

Keeperswissel in de rust

Even rusten en de 2e helft kon beginnen. De tegenpartij had een andere keeper in het doel staan. OHC moest daar even aan wennen en de tegenpartij werd ook steeds feller waardoor OHC meerdere penalty’s kreeg en deze ook scoorde. De tegenpartij werd sterker en als OHC scoorde, dan scoorde White Demons/Taxandria ook meteen. De meiden hebben zowel in de aanval als in de verdediging goed samengewerkt waardoor ze de wedstrijd hebben gewonnen met als eindstand 8-12. De speelsters en coaches van OHC waren zeer tevreden en blij met de overwinning.

Overige uitslagen OHC’01

  • HMC F2 – OHC’01 F1                                    5 – 7
  • Internos E2 – OHC’01  E1                            14 – 15
  • White demons/taxandria C1 – OHC’01  C1   8 – 12
  • Witte Ster DS2 – OHC’01 DS1                       22-21
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen