Zwarte Band 2e Dan voor Instructeurs Krav Maga Streetdefence-Brabant

Frank Schagen en Ben Groeneveld
Frank Schagen en Ben Groeneveld
Foto: Streetdefence-Brabant

Frank Schagen en Ben Groeneveld zijn dit weekend benoemen tot instructeur Zwarte Band 2e Dan in het systeem van Krav Maga Streetdefence.

Zelfverdedigingssysteem

Krav Maga is een Zelfverdedigingssysteem dat gebaseerd is op de zwakke plekken van het lichaam, om zo jezelf en eventueel andere in veiligheid te kunnen brengen.  Afgelopen weekend was het voor hun weer een heftig weekend. In Essen (Duitsland) werd er gestreden om alle technieken door te nemen, nieuwe technieken bij te leren. 4 dagen lang van 9:00 in de ochtend tot laat in de middag was het raak. Repeteren, repeteren en repeteren. Zoals zij zeggen Repeteren naar perfectie. Ze strijden om dat kleine gele streepje extra op die zwarte band,  en die krijg je niet zomaar cadeau. Je moet er kei hard voor werken en dat is ook wat Frank en Ben hebben gedaan, ze hebben zich meer dan 100% gegeven en mogen zich dan ook na dit weekend benoemen tot instructeur Zwarte Band 2e Dan in het systeem van Krav Maga Streetdefence.

Over Streetdefence-Brabant

Streetdefence-Brabant staat voor gecontroleerd maar realistisch trainen, mocht het zijn dat u aangevallen, bedreigd of overvallen word?, hier spelen wij op in. De actualiteit is voor ons juist de motivatie om technieken over te brengen op u zodat u veilig over straat durft, dat u meer zelfvertrouwen krijgt, dat u bewust bent van uw omgeving en eventueel gevaar leert herkennen.  Om zo al preventief te werk te gaan. Streetdefence-Brabant is toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar voor zowel mannen als vrouwen. Binnenkort wordt er ook gestart met lessen voor kinderen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen