Wijziging inlooptijden expositie ‘Samen’ in de Vredeskerk

Foto: Kunst en Geloof Oosterhout

Eerder kon je op Oosterhout Nieuws al lezen over de unieke expositie ‘Samen’ in de Vredeskerk en De Beuk. Wij ontvingen een bericht van de organisatie dat er door een uitvaart een wijziging is gekomen in de inlooptijden. De vrijdagmiddag zal hierdoor komen te vervallen.

 

Thema ‘Samen’

Kunst en Geloof Oosterhout (KGO), één van de podia voor (amateur) kunstenaars in Oosterhout en omgeving, biedt ruimte om één keer per jaar  rond een thema kunst ten toon te stellen in de Vredeskerk en De Beuk. Het thema van KGO is ‘samen ’. ‘Samen’ roept allerlei associaties op: samen-leving, samen-werking, verbinding, kracht, samen sta je sterk! ‘Alleen SAMEN komen we eruit’ en – naar we hopen – roept het thema bij de exposanten en bij u nog veel meer op. De expositie ‘SAMEN’ is nog de hele week te bewonderen, met uitzondering van vrijdagmiddag.

‘Samen’ wordt samen georganiseerd

Kunst en Geloof wordt voor de negende keer georganiseerd. Door een groep enthousiaste leden van de voormalige werkgroep van de Thomasparochie en leden van de Protestantse Gemeente Oosterhout. Over ‘samen’ gesproken! Ook het Centrum voor de Kunsten H19 neemt een deel van het programma voor haar rekening.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen