Bijeenkomst over zonnepanelen op huurwoningen van Thuisvester

Foto: ONE

Op vrijdag 17 november is er een informatiebijeenkomst over zonnepanelen op de huurwoningen van Thuisvester. De bijeenkomst is in Activiteitencentrum Dommelbergen in Oosterhout. Vanaf 19:30 uur staan de koffie en thee gereed. Om 20:00 uur is een korte presentatie over zonnepanelen. Na de praktische uitleg is voldoende tijd om vragen te beantwoorden. 

Samenwerking

Voor de realisatie van de zonnepanelen werkt Thuisvester samen met Wocozon. Een organisatie die de zonnepanelen plaats en ernaar streeft om een groot deel van de huurders de mogelijkheid te bieden om op een eenvoudige manier gebruik te maken van groene stroom. In samenwerking met Wocozon en Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) organiseren wij informatiebijeenkomsten over zonnepanelen op uw huurwoning. ONE is een ideële coöperatie die het gebruik van duurzame energievormen in Oosterhout stimuleert. Zij komt voort uit de daadkracht van vrijwillig betrokken ondernemers en inwoners van Oosterhout, die zich geheel belangeloos inzetten.

Andere data

Bent u niet in de gelegenheid om op 17 november langs te komen? Er zijn nog twee informatiebijeenkomsten: op 22 november 2017 is in activiteitencentrum ‘de Bunthoef’, Bloemenhof 2 en op 29 november in KBS ‘de Meander’, Frits van Egterstraat 1.

Informatie

Heb je voorafgaand aan de informatiebijeenkomst al vragen? KLIK HIER voor meer informatie, mail naar [email protected]  of neem telefonisch contact op met Thuisvester telefoonnummer 085 20 20 777 of Wocozon telefoonnummer 085 74 41 058.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen