Kynocompleet organiseert seminar voor zelfverdediging en weerbaarheid

Foto: Team Streetdefence-Brabant

Steeds vaker krijgen we te maken met agressie en onveilige situaties. Het lontje wordt bij veel mensen helaas steeds korter. Voel je je als vrouw nog wel veilig ’s avonds op straat? Laat je met een goed gevoel je hond uit in afgelegen gebieden?

Speciale seminar

Natuurlijk probeer je met praten de situatie tot bedaren te brengen als een woordenwisseling uit de hand loopt, maar dat lukt niet altijd. Hoe moet je handelen als in het bos iemand je met een stok wil slaan? Weet je hoe je moet reageren als iemand je van achteren vastgrijpt? Hoe breng je jezelf op effectieve en snelle wijze in veiligheid? Tijdens een speciale seminar maak je kennis met de basistechnieken van zelfverdediging. Op deze avond werk je aan je uithoudingsvermogen, je weerbaarheid en je zelfverzekerdheid. Dit alles in je eigen tempo en op je eigen niveau. De seminar wordt gegeven door Frank Schagen. Hij is advanced instructeur Krav Maga (zwarte band, tweede dan),  heeft ervaring in kickboksen, beveiliging, defensie en persoonsbeveiliger.

Meer informatie

De seminar zal plaatsvinden op vrijdag 8 december tussen 19.30 en 22.30 uur op de Van Oldeneellaan 18. De prijs voor deze unieke training is 40 euro per persoon. Voor opgeven of meer informatie mail je naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen