De Lastige Broertjes presenteren hun tweede biertje ‘Verbroedering’

Foto: DLB

Begin dit jaar presenteerde De Lastige Broertjes uit Oosterhout hun eerste bier, ‘Wosterhout’s Snollebolleke’. Een stevige maar toch frisse blondine van 8,6%. Tijdens deze gezellige middag nam Burgemeester Stefan Huisman de eerste fles in ontvangst. Sindsdien hebben de broertjes stevig aan de weg getimmerd en is hun ‘Snollebolleke’  te proeven en te verkrijgen in verschillende cafés en slijterijen in Oosterhout en de regio.

Karaktervolle quadrupel

Na verschillende proefbrouwsels gemaakt te hebben en liters bier te hebben geproefd, presenteren De Lastige Broertjes hun tweede bier ‘Verbroedering’! Verbroedering is een karaktervolle quadrupel van 9,5%. Dit bier is een eerbetoon aan alle broeders, matties, gabbers en vrienden die elkaar door dik en dun steunen! Bier verbindt, bier verbroedert! En deze nieuwe Verbroedering in het bijzonder!

Bierpresentatie

Op zaterdag 2 december presenteren De Lastige Broertjes rond 15.00 uur hun ‘Verbroedering’ in café Oud Brabant, Leijsenhoek 11-13 in Oosterhout. Het wordt een gezellige middag waarbij je uiteraard het nieuwe bier ‘Verbroedering’ mag komen proeven. Opnieuw hebben zij de eer een bekende hoogwaardigheidsbekleder te mogen ontvangen die officieel de eerste fles Verbroedering in ontvangst zal nemen. Wie dat zal zijn, houden De Lastige Broertjes nog even voor zich.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen