Persoonlijke herinneringen vastgelegd op de gevoelige plaat voor expositie

Foto: Park Zuiderhout

Op Park Zuiderhout is een bijzondere foto-expositie geopend. Vier bewoners van Park Zuiderhout hebben samen met leden van de Fotoclub Teteringen een dierbare herinnering op de gevoelige plaat vastgelegd. Dit levert een divers en persoonlijk beeld op. Je kunt de expositie tot 20 december bewonderen in het Atrium van Park Zuiderhout.

Denken over je leven

Iedere bewoner die meedeed, werd gekoppeld aan een fotograaf van de fotoclub. Samen spraken ze over belangrijke personen, kostbare bezittingen, bijzondere plekken en mijlpalen in het leven van de bewoner. De nieuwe contacten en fijne gesprekken die zo ontstonden, werden door iedereen zeer gewaardeerd. De fotografieduo’s gingen daarna samen aan de slag met het vastleggen van de herinnering. “Je gaat weer denken over heel je leven”, vertelt een deelnemer aan het fotoproject. Geboortehuis, geboorteplaats, huwelijk, hobby en de kerk zijn thema’s die terugkomen in de foto’s. De exposerende bewoners hebben bij iedere foto ook een toelichting gemaakt.

Belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen in het Atrium van Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46, op de grens van Oosterhout en Teteringen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen