Auto brandt uit aan de Professor Beelhoek, brandstichter direct aangehouden

Foto: politie.nl

Vannacht is er een auto aan de Professor Beelhoek in Dommelbergen-Noord uitgebrand. Agenten hebben een 61-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt er van verdacht de auto in brand te hebben gestoken.

Autobrand

Agenten kregen zaterdag 17 november rond 1.55 uur een melding dat de verdachte bij een woning op de ramen en deur stond te bonken. Kort daarna kwam er ook een melding van een autobrand binnen op ongeveer dezelfde locatie. Toen de dienders in de straat aankwamen zagen ze dat de verdachte en woordenwisseling had met een andere man. Ook zagen ze dat er een auto in brand stond.

Brandstichting

De politie ging direct uit van brandstichting, want bij de wagen werden resten van een jerrycan gevonden. Op basis van verklaringen van getuigen en de verdachte zelf is de man aangehouden voor brandstichting en bedreiging. Het zou gaan om onenigheid in de relationele sfeer. Daarnaast zou de verdachte een aanzienlijke hoeveelheid alcohol hebben gedronken. Het voertuig is voor onderzoek weggesleept. De verdachte is ingesloten. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen