Netwerkavond ‘Soirée de Kiwani’ vervanger van de Beaujolais Party

Foto: Kiwanis Oosterhout

Traditioneel komt op de derde donderdag van november de beaujolais primeur op de markt. Kiwanis Oosterhout knoopte daar, ook met gevoel voor traditie, jaarlijks de ‘Kiwanis Beaujolais Party’ aan vast. Maar tijden veranderen en Kiwanis Club Oosterhout maakt zich op voor de vernieuwde ‘Soirée de Kiwani’.

Nieuw concept voor oude traditie

“Een nieuw concept dit jaar op basis van een oude traditie is nieuw leven in geblazen.” verzekert aankomend  President Jan-Willem Cornelisse. “Leden en oud leden verwelkomen graag onze relaties uit Oosterhout en omgeving. “De Beaujolais Primeur” was in het verleden onze trekker en zonder verleden geen toekomst!’ Op 30 november verandert restaurant Mix van 17.30 – 23.00 uur in een groots netwerkplein. Om 17:30 uur start de inloop van het event. Om 18:00 uur is de aftrap en rond 20:15 uur is er een officieel gedeelte en afsluiting.  De kosten voor dit event bedragen € 30,00 per persoon. Voor ondernemers, oud leden en relaties dé gelegenheid om elkaar – onder het genot van diverse  wijnen en kleine hapjes – te ontmoeten.  Voor Kiwanis een manier om een oude traditie een flinke boost te geven.

Alles op een rij

Om te beginnen vindt de ‘Soirée de Kiwani’ plaats in restaurant MiX. Hier verandert de Brasserie op 30 november in één groot netwerkplein. Dé ontmoetingsplaats voor Oosterhoutse ondernemers. Het team van Mix verwent je met aaneenschakeling van lekkernijen, juist voor de fijnproever. Kiwanis organiseert deze avond enkel en alleen om een mooi bedrag te kunnen overmaken aan goede doelen. Dat moet je zeker een goed gevoel geven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen