Bijeenkomst Longpunt: ‘Zitten is het nieuwe roken’

Foto: Longpunt Breda

Longpunt Breda en omgeving is een maandelijkse ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun mantelzorgers. De volgende bijeenkomst is op donderdagmiddag 18 januari 2018. Het thema is: Zitten is het nieuwe roken. Oefeningen op de stoel door fysiotherapeut PMC Heusdenhout.

Als longpatiënt heb je veel aan je arts of de verpleegkundige. Maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt Breda en omgeving, de maandelijks wisselende ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun mantelzorgers.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 18 januari 2018 Ontmoetingscentrum De Vlieren (voormalige kerk), Mgr. Nolensplein 1, 4812 JC Breda. De zaal is open vanaf 13.45 uur. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, je hoeft geen lid te zijn van het Longfonds om hier bij aanwezig te kunnen zijn. Er is voldoende ruimte voor je eigen inbreng. Er wordt verzocht om geen geurtjes te gebruiken.

Longpunt Breda e.o. is een initiatief van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis, de Zorggroep regio Oosterhout & omstreken (Zorroo) en Thebe Thuiszorg West-Brabant, Revant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen