Netwerk55Plus zoekt nieuwe bestuursleden

Foto: Netwerk55Plus (via Facebook)

Afgelopen vrijdag was de Nieuwjaarsbijeenkomst van Netwerk55Plus in Dorpshuis de Brink in Den Hout. Netwerk55Plus Is een samenwerkingsverband van energieke mannen en vrouwen van 45 jaar en ouder die actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Economie trekt aan

Tijdens deze eerste bijeenkomst van 2018 wenste wethouder Marcel Willemsen de mannen en vrouwen alle succes voor het nieuwe jaar. Daarnaast vertelde voorzitter Jules de Nijs dat de economie ook in onze regio goed aantrekt en veel vacatures te vervullen zijn. Helaas zijn er ondanks dit positieve bericht nog nooit zo veel 55plussers op zoek naar werk. Een uitdaging dus voor gemeente, UWV en het eigen Netwerk55Plus om voor deze groep kansen te creëren en mensen mogelijkheden te bieden voor omscholing.

Bestuursleden

Verder werden Frans Tiel en Peter Ritzen bedankt voor hun inzet in het bestuur. Met hun aftreden zijn er kansen voor nieuwe bestuursleden. Is het Netwerk55Plus of een bestuursfunctie bij deze netwerkgroep iets voor jou? Meld je dan nu aan via de website van Netwerk55Plus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen