Spontane actie na brand in schoonheidssalon: “Help Cleyo uit de brand!”

Ravage na de brand
Ravage na de brand
Foto: Johanna Henraat

Eerder deze week is er brand geweest bij schoonheidssalon Cleyo Skin Experts aan de Markkant, tussen de twee sluizen. Helaas wordt niet de hele schade vergoed door de verzekering. Maar zus van eigenaresse Leentje komt met de spontane actie: “Help Cleyo uit de brand!”.

Levenswerk in duigen

Leentje Henraat zag haar grote droom eerder deze week helemaal in rook opgaan na een flinke brand in haar schoonheidssalon. Hoe deze exact kon ontstaan wordt nog onderzocht, maar de verzekering heeft aangegeven niet alle schade te zullen dekken. Reden voor Johanna, de zus van eigenaresse Leentje Henraat om een spontane actie en veiling te organiseren onder de noemer ‘Help Cleyo uit de brand!”

Speciale Facebookpagina met veiling

Er is inmiddels een speciale online veiling opgestart. Naast pennen van Cleyo worden er ook speciale items en belevenissen geveild. En zoals altijd gaat de hoogste bieder met het veilingitem naar huis. Klik op de link onderaan dit artikel voor de speciale Facebookpagina. Er worden regelmatig items aan de veiling toegevoegd, maar je kunt nu al bieden op:

  1. 2 x gerecht Kapsalon bij Restaurant Sedir
  2. 1 x 12-persoonstaart naar keuze van Lady Cake
  3. 2 x kind + 2x volwassen entreebewijs voor Kids Wonderand
  4. 1 x behandeling Afslankstudio ’t Lijntje
  5. 1 x 6 entreebewijzen voor de Grand Canyon op de Oosterhoutse kermis

Geplaatst door Help CLEYO uit de brand op woensdag 17 januari 2018

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen