Unieke 3D kijk in de nieuwbouw van het Mgr. Frencken College

Impressie van MFC in 2019
Foto: Screenshot Youtube

Het Mgr. Frencken College koos dit jaar voor een unieke kijk in de toekomst tijdens het Open Huis op 26 en 27 januari. De architect gaf persoonlijk uitleg over de grote nieuwbouwplannen van de havo/vwo-school. Voor de ultieme beleving hoe deze moderne, duurzame en lichte school eruit ziet in 2019 werd er met Virtual Reality-brillen ‘gelopen’ door het nieuwe gebouw. Leerlingen kregen zo de primeur van deze geweldige impressie van hun toekomstige school.

Ruim 800 bezoekers

Het Open Huis van het Mgr. Frencken College is afgelopen vrijdag en zaterdag druk bezocht. Ruim 830 leerlingen uit groep 7/8 brachten met hun familie een bezoek aan de havo/vwo-school. Het succesvolle concept‘ Frencken laat je kiezen!’ werd met actieve en informatieve themapleinen op een unieke manier neergezet, waarbij de vijf Frencken-kernwaarden vertegenwoordigd waren: dynamisch, modern, toekomstgericht, middenin de maatschappij en persoonlijke aandacht. Door middel van opdrachten – denken, doen of mysterie – werden er ‘likes’ gescoord en kregen zij een beloning en een goodiebag.

Volop interactie

Er heerste een gezellige sfeer volop actie en interactie. Daarbij was er veel belangstelling voor de nieuwbouw: in zomer 2019 staat er een compleet nieuwe school: modern, licht en duurzaam. En vanaf het najaar 2018, dus het eerstkomende nieuwe schooljaar, wordt de eerste nieuwe vleugel al opgeleverd. Als toekomstige leerling wil je natuurlijk wel weten waar je terecht komt! Het Frencken College kreeg positieve feedback op de beelden en plannen waarin inzicht werd gegeven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden