Vanavond maken we de complete line-up van Parkfeest bekend!

Foto: Parkfeest Oosterhout

De volledige line-up van het Parkfeest is inmiddels bekend! Vanavond maken wij bekend welke artiesten je op vrijdag kunt verwachten tijdens de TributeNight op 25 mei en welke grote namen zijn gestrikt voor de festivaldag op zaterdag 26 mei. Nog eventje geduld dus…

Bekende en nieuwe namen

In 2018 is de 22e (=2×11!) editie van het Parkfeest. Wat begon als een braderie-achtige opzet in het Slotpark is nu een driedaags Festival met iedere dag zijn eigen karakter. In 2018 vieren we het Parkfeest op 25, 26 en 27 mei. De organisatie heeft een mooie mix tussen oude, bekende en nieuwe namen voor zowel jong als oud. Er werden al enkele namen bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Zo staan op vrijdagavond onder andere de tributebands van Mumford & Sons, Ed Sheeran en Guns N‘ Roses op het podium. Op zaterdag is het weer een ouderwetse Festivaldag met onder andere Kraak & Smaak, Dotan en De Dijk.

Kaarten vanaf nu online te koop

Tickets zijn online te koop. De Vroege Vogel-tickets/Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht en dus is de verkoop van reguliere tickets van start gegaan (vrijdag € 15,00 – zaterdag € 28,00 – passepartout € 36,00). Tickets voor het Parkfeest kunnen ook bij de VVV in Oosterhout gekocht worden. Wees er op tijd bij met het bestellen van tickets voor het Parkfeest, want OP = OP.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen