Jouw Cakeshop is verhuisd en heeft een nieuwe naam: Nuttig&n

Jouw Cakeshop is afgelopen week verhuisd naar de overkant van de straat. Op Leijsenhoek nummer 15 vindt je voortaan jouw vertrouwde taartenwinkel onder de nieuwe naam Nuttig&n. Maar er is meer nieuws!

Niet alleen taarten!

In de nieuwe winkel kun je niet alleen terecht voor taarten en bakspullen, maar ook voor diverse kookartikelen en een gezellige lunchroom. Ook kan je Workshops volgen waar je taarten zelf decoreert of bloemen leert maken van gumpaste. Taarten en cupcakes op bestelling laten maken kan ook. Doe dit wel top tijd.

Gezellige lunchroom

Je kunt dus in de nieuwe winkel alles kopen voor thuis, maar je kunt voortaan ook ter plekke iets nuttigen bij Nuttig&n! Wat dacht je van een lekkere kop koffie of thee? Of juist een lekker wijntje of een koel biertje bij een smakelijke lunch? Op de menukaart staan gezonde gerechten zoals tosti’s, soepen, salades en broodjes. En wist je dat in de nieuwe lunchroom een prachtig fotobehang van meer dan 7 meter van het centrum van Oosterhout hangt? Een bezoekje meer dan waard! Je vindt Nuttig&n op de Leijsenhoek 15.
Klik links onderin de foto op fotoserie om alle foto’s te zien.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen