Funwedstrijden op de Oosterhoutse Golf Club

Nula van Stokkum en Joyce de Leeuw
Nula van Stokkum en Joyce de Leeuw
Foto: De Oosterhoutse

De Oosterhoutse Golf Club organiseert verschillende soorten wedstrijden. Veel wedstrijden zijn gericht op competitie en het zo goed mogelijk benutten van je golftalenten. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld De Open Oosterhoutse kampioenschappen waar de beste golfers uit de omgeving strijden voor de beker.

Wedstrijd ‘voor de fun’

Daarnaast zijn er ook wedstrijden waar het zeker niet alleen om prestatie gaat, maar juist ook om het gezellig en ontspannen golfen. Elkaar ontmoeten in de baan en daarna gezellig samen een feestje bouwen. Deze wedstrijden worden op De Oosterhoutse georganiseerd als “funwedstrijden”. In 2018 stonden er vijf op het programma in de wintermaanden met als thema’s: the Irish put, Oosterhout aan Zee, Scotland Yard, Single’s voor duo’s en Tijd voor een trio.

Single’s voor duo’s

Afgelopen zaterdag werd de 4e wedstrijd georganiseerd met het thema “Single’s voor duo’s”.  Met bijna 60 deelnemers werd een wedstrijd gelopen over 9 holes met onderweg ook wat drankjes om de bittere koude goed door te komen. De deelnemers werden na afloop warm onthaald in het clubhuis door het “Brasserie Uilenbosch – team” van Peter Elbers. De wedstrijd werd gewonnen door Nula van Stokkum en haar gast Joyce de Leeuw. Deelnemers hadden ouderwetse single’s meegenomen van thuis. Deze werden door een dj gedraaid en het bleef gezellig tot in de late uren.

www.oosterhoutse.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen