De Koninggroep: “Dank aan de vele hulpdiensten voor snel en adequaat handelen”

Het pand van De Koninggroep voor de brand
Het pand van De Koninggroep voor de brand
Foto: Google Streetview

Vanmorgen werd De Koninggroep aan de Technologieweg bij De Bromtol getroffen door een felle brand. Een onderhoudsmonteur van een extern bedrijf is hierbij gewond geraakt. Hij maakt het naar omstandigheden goed. De Koninggroep laat in een brief aan Oosterhout Nieuws weten de hulpdiensten dankbaar te zijn voor snel en adequaat handelen:

“Ons bedrijf is vandaag getroffen door een brand.

De exacte oorzaak en omstandigheden wordt op dit moment nog onderzocht. Tijdens en voor het uitbreken van de brand werden er door ons geen werkzaamheden uitgevoerd.

Een externe onderhoudsmonteur is vanwege inademen van rook voor onderzoek en controle door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Met hem gaat het naar omstandigheden goed.

Door kordaat optreden van ons personeel is zeer snel de brandweer ingeschakeld. Een deel van onze productiehallen en kantoor zijn mede daardoor gespaard gebleven. Ook de verfopslag is niet door de vlammen bereikt, dankzij de aanwezige bouwkundige brandcompartimentering.

Wij zullen uiteraard snel contact met onze klanten opnemen omtrent de voortgang van uit te voeren werkzaamheden. Wij hebben meerdere productielocaties waardoor wij geen grote vertragingen verwachten.

Wij danken de vele hulpdiensten die snel en adequaat hun werk hebben verricht.

De Koning Groep”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen