De Strot van Oosterhout komt weer terug, geef je nu op!

Foto: Carmen Mutsaers/Parkfeest

De talentenjacht in Café de Kloek, De Strot van Oosterhout, is weer terug van weggeweest! De voorrondes vinden plaats op 22 en 29 april in Theater de Bussel en de winnaar krijgt ook nu weer een podiumplaats op het Parkfeest! 

Optreden met de Talentband

Het is alweer een tijdje geleden, november 2015 om precies te zijn dat de eerste editie van de Strot van Oosterhout werd gepresenteerd in Café de Kloek. Een categorie onder de vijftien jaar, welke gewonnen werd door Ismay Kortlever en een categorie 15 jaar en ouder welke Colin van Ginneken won. Beide winnaars mochten spelen op het Parkfeest 2016 met de Talentband.

Professionele jury

Wegens allerlei omstandigheden heeft de Strot geen doorgang meer gevonden maar, eindelijk is het weer zover. Op zondagmiddag 22 april zijn de voorrondes en op 29 april de finale. Ook nu wordt het verdeeld in twee leeftijdcategorieën van 15 tot 20 jaar en 20 jaar tot 40 jaar. Beide middagen spelen zich of in de foyer van Theater de Bussel met professionele ondersteuning. De vakkundige jury bestaat uit Tiny Schoones, Antoine Trommelen en Rutger Soffers.

Optreden op het Parkfeest

Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de programmering op het Parkfeest 2018 en dat betekent dat de winnaars van de Strot van Oosterhout ook dit jaar weer een liveoptreden op het Parkfeest 2018 winnen, compleet met live band.

Geef je nu op!

Denk jij zangtalent te hebben en heb je geen podiumvrees meld je dan nu aan op [email protected] Vermeld daarbij je leeftijd en een tweetal muzieknummers die jij ten gehore wilt brengen in de voorronde op 22 april a.s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen